06-17538063 dennis@empassion.nl

WHAT

Wat doet Empassion

WHAT

Wat doet Empassion

Verandertrajecten

Gedrag veranderen is complex en lastig. Veel verandertrajecten mislukken vaak. Maar hoe krijg je je mensen mee? Hoe zorg je voor betrokkenheid voor de verandering? Hoe creëer je dat mensen zin krijgen in de verandering, zich mede eigenaar voelen? Hoe voorkom je terugval en zorg je dat de verandering duurzaam is?

Met onze evidence-based aanpak, gestoeld op de laatste wetenschappelijke principes van gedragsverandering, leren organisaties en leidinggevenden gedrag én prestaties aantoonbaar te veranderen. Ze werken stap voor stap aan de hand van de aanpak en realiseren zo zelf de gewenste gedragsverandering. Met resultaat tot gevolg. Vaak na 2 maanden al zijn de eerste veranderingen zichtbaar. De aanpak sluit ook naadloos aan bij procesoptimalisatie projecten zoals lean, six sigma en QRM. 

Veranderen wordt echt leuk!

OBM Organisational Behavior Management 

OBM is een praktische aanpak voor organisaties en leidinggevenden gestoeld op positief leiderschap. Door de aanpak zijn medewerkers vanuit zichzelf bereid een stapje extra te denken, te durven en te doen.

OBM is een praktische performance management methode waarin organisaties en leidinggevenden leren gedrag te selecteren, te meten, te stimuleren waardoor medewerkers echt in beweging komen. Of het nu gaat om klantgericht communiceren en handelen, sales vergroten, productiviteit verbeteren, efficiënter plannen, pro-actiever communiceren, beter samenwerken…. met OBM is de gedragsverandering aantoonbaar.

De 4 belangrijkste onderdelen van de aanpak zijn meten, feedback en positieve bekrachtiging en gewoon doen! Door deze onderdelen systematisch en in de juiste volgorde toe te passen ontstaat de OBM Performance Management aanpak. En dat werkt!

Nieuwsgierig naar deze methode?

Dit is OBM 

Leiderschap

Wie ben je als leidinggevende? Welke doelen wil je bereiken? Wie wil je als leidinggevende zijn voor je mensen? Hoe pak je daarin je rol? Wat zijn je valkuilen? En hoe kun je ze voorkomen of verminderen? 

Mooie vragen?! En waar voor ons het écht om draait is hoe jij je medewerkers hiervoor warm krijgt, echt aan zet krijgt, dat hun ogen stralen, wanneer zij bezig zijn met hun werk. Geïnspireerd door jou.

Wil je jezelf op zowel persoonlijk als professioneel echt ontwikkelen? 

Ja, ik wil me ontwikkelen!

Businesscoaching

Je bent DGA. Je hebt je bedrijf zien ontwikkelen. Je hebt keuzes gemaakt. De een pakte beter uit dan de ander. Maar je bent niet voor niets ondernemer in hart en nieren, en gaat gewoon door. Part of the job.

Maar soms twijfel je net iets teveel naar je zin. Er is (te) veel gebeurd en op (te) veel fronten. Je voelt je soms meer psycholoog dan je ondernemer. En als puntje bij paaltje komt moet jij toch weer alles uiteindelijk oplossen. 

Het liefst zou je met iemand willen sparren. Iemand die jouw business begrijpt. Iemand die jou begrijpt. En iemand die je mensen en je business begrijpt. Zodat je onderneming weer verder kan groeien. En jij weer kan ondernemen omdat je mensen die beweging maken die nodig is.

ik wil graag met iemand sparren

Teamontwikkeling

Wil je je team(s) beter laten presteren? De samenwerking verbeteren of het eigenaarschap vergroten? Het beste uit je mensen halen, of ze op scherp zetten? 

We stemmen met jou af welk resultaat je wilt bereiken en welk gedrag hiervoor nodig is. Vervolgens gaan we aan de slag in jouw werkpraktijk. We trainen je mensen en begeleiden jou om je rol als leider effectiever in te zetten. 

De focus ligt op het resultaat. Daar gaan we voor. Wars van heilige huisjes en warm en ondersteunend voor je mensen. Je krijgt een traject van ‘laat maar…’ naar ‘en dit pakken we op’. Specifiek op maat gemaakt voor jouw team. Gericht om jouw rol als leider effectief in te zetten. Want elk team maakt zijn eigen ontwikkeling door. Ons maatwerk, Jouw succes!

Neem contact op!

Training

Onze trainingen zijn altijd maatwerk. Passend op de ontwikkelvraag. 

We trainen regelmatig management teams die zich willen ontwikkelen tot volwaardige teams om vanuit vertrouwen, elkaar scherp te houden en het organisatiedoel te realiseren. 

Verder trainen we:

 • Managementteam Development
 • Leiderschapsontwikkeling I en II
 • Praktisch leidinggeven
 • Coachend leiderschap
 • Gesprekstechnieken
 • Timemanagement
 • Persoonlijke effectiviteit
 • Effectief selectiegesprekken voeren
 • Assertiviteit

  Zit uw training er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. We helpen u graag verder.

  Coaching

  Wie ben je? Wat wil je echt? Waarin wil je ontwikkelen? Welke situaties blijf je lastig vinden en waarom kom je er niet in vooruit? Hoe kun je je eigen groei echt stimuleren?  

   Na een vrijblijvende intake (half uur) beslis je met je coach waar je aan gaat werken en hoe. Je spreekt samen af hoe je coach je ondersteunt en helpt in je ontwikkeling. We gaan met je mee naar die situaties waar je ontwikkeling het meest om ondersteuning vraagt. Eerlijk, praktisch, inspirerend en haalbaar.

  Neem contact op!

  Insights Discovery

  ECHT inzicht in je
  persoonlijkheid met

  Insights Discovery

  Insights Discovery is een even eenvoudig als toegankelijk kleurenmodel, dat in combinatie met een persoonlijk profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren. 

  Iedereen heeft alle vier de kleuren in zich. De combinatie van de kleuren geeft je jouw unieke persoonlijkheid. De kleuren refereren aan gedragsvoorkeuren die bepalen hoe je reageert, denkt en handelt. Noem het: je meest natuurlijke zelf. 

  De voorkeurskleuren van Insights Discovery worden gemeten door een gemakkelijk in te vullen online vragenlijst. Zo ontstaat een persoonlijk profiel dat helemaal over jou gaat en laat zien waar jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten liggen.

  WHAT

  HOW

  WHO

  OH!

  Empassion

  Dennis Siliacus

  dennis@empassion.nl
  06 175 38 064
  KVK: 69072590
  BTW: 85.7717.741.B01

  Privacyverklaring

  Empassion

  We maken ontwikkelprogramma's op maat voor leiders, teams en jou. We helpen gedrag meetbaar te veranderen. Jij staat aan het roer. Op weg naar tastbaar resultaat.