06-17538063 dennis@empassion.nl

HOW

Hoe werkt Empassion

HOW

Hoe werkt Empassion

Rendement = ROI

Organisaties besteden jaarlijks veel geld aan trainingen en ontwikkeling van hun medewerkers. Toch vinden we het lastig om het rendement van een ontwikkel- of verandertraject vooraf te bepalen. Onderzoek wijst uit dat dit weinig gebeurd. Terwijl het rendement van de verandering flink toeneemt als we dat wél doen.

Met onze wetenschappelijke aanpak bepalen we samen, vooraf, welke meetbare gedragsverandering en resultaten je wilt realiseren. Daarbij gaan we uit van de mensen die we voor ons hebben. Hoe vanzelfsprekend dat ook klinkt, maar jouw mensen zijn ons uitgangspunt. We maken een specifiek programma op maat. Zo bepalen we samen hoe we het succes bereikt hebben. Of het nu gaat om trainingen, leiderschapsontwikkeling, gedragsverandertrajecten of coaching.

Nieuwsgierig naar onze aanpak? 

Ons maatwerk is úw succes

Om je goed te kunnen ontwikkelen heb je zelfkennis en zelfinzicht nodig. We maken daarom eerst echt contact met jou. Wie ben je? Hoe ken jij jezelf? Wat belemmert je? Wat wil je echt? In het contact met jou gaan we de diepte in, in de context van wat het werk of de organisatie van je vraagt. Ons programma maken op maat voor de jou en de mensen waarmee we werken. Het contact met jou en het daardoor ontstane vertrouwen als uitgangspunt richten we ons op het gewenste doel. Dat maken we zo concreet mogelijk. Zo leer je je zelf beter kennen, je team, terwijl je werkt aan je verandering. 

We werken ter ondersteuning hiervan met diverse methoden zoals Insights Discovery (persoonlijkheid), Discover (gedrag, drijfveren & talenten), LSI & LSI Leadership

Wetenschap

Meten is weten. We trainen leiders om precies te zijn. Vaak spreken leiders zich niet uit over wat ze precies verwachten van mensen. Terwijl dat juist helpt om duidelijkheid te scheppen.
Dat wat jou bevalt en niet bevalt in het gedrag van je mensen zegt veel over hoe jij leiding geeft. Door heel precies te kijken naar wat jij doet en hoe je dat doet en welk effect dit heeft helpen we je je leiderschap te ontwikkelen. je ontwikkeling maken we zichtbaar door jouw gedrag, het gedrag van je mensen en het resultaat te meten. Dan weet je precies hoe het met jouw ontwikkeling gaat en mensen datgene doen wat nodig is maar wel zodanig dat zij er zelf zin in hebben.

Nieuwsgierig naar hoe we dat doen?

Eigenaarschap ontwikkelen

‘Waarom doen mijn medewerkers niet wat ik van hen vraag?’ ‘Ik heb het ze al zo vaak uitgelegd en nog steeds gaat dit fout’. Het ontwikkelen van eigenaarschap bij mensen is niet zo vanzelfsprekend. Het ontstaat wanneer je als leider begrijpt waarom mensen doen zoals ze doen. Onze ervaring leert dat medewerkers vaak datgene doen wat voor hen het beste is, inplaats van te doen wat nodig is.

Met behulp van krachtige instrumenten leren we je om gedrag van anderen effectief te beïnvloeden. Zodat mensen gaan doen wat je van hen vraagt op zo’n manier dat ze er zelf zin in hebben. als je eenmaal geproefd hebt van deze methode.

WHAT

HOW

WHO

OH!

Empassion

Dennis Siliacus

dennis@empassion.nl
06 175 38 064
KVK: 69072590
BTW: 85.7717.741.B01

Privacyverklaring

Empassion

We maken ontwikkelprogramma's op maat voor leiders, teams en jou. We helpen gedrag meetbaar te veranderen. Jij staat aan het roer. Op weg naar tastbaar resultaat.