06-17538063 dennis@empassion.nl

De vloer op

Wil je invloed hebben op het gedrag en de prestaties van je medewerkers? Dan moet jij als leider de vloer op.

Want alleen daar waar ze werken, kun je je medewerkers helpen om hun doelen te bereiken.

De vloer op is een van de tien onmisbare principes om je mensen gegarandeerd en meetbaar in beweging te krijgen. Dat deze principes werken, is geen toeval, ze zijn gebaseerd op gedragswetenschap en bewezen in de praktijk. De auteurs hebben jarenlange ervaring met het trainen en coachen van leidinggevenden op basis van de tien principes. Ze zien hoe leidinggevenden al na enkele maanden succes hebben met hun aanpak.

Dit boek is anders dan andere leiderschapsboeken. De auteurs beschrijven hun aanpak voor het in beweging krijgen van medewerkers op zo’n manier dat er intrinsieke motivatie voor het leveren van prestaties ontstaat.

Ward Grootens en Dennis Siliacus begeleiden elke dag managers op de vloer. Ze zien het als hun missie om Nederlandse managers deze essenties van peoplemanagement bij te brengen.

‘Dit boek is zo geschreven dat je vanzelf zin krijgt om het te gaan toepassen. En terwijl je het toepast, merk je dat het ook werkt.’

Dr. Marius Rietdijk

de Complimentenprofessor, ADRIBA, VU Amsterdam

Empassion

Dennis Siliacus

dennis@empassion.nl
06 175 38 064
KVK: 69072590
BTW: 85.7717.741.B01

Privacyverklaring

Empassion

We maken ontwikkelprogramma's op maat voor leiders, teams en jou. We helpen gedrag meetbaar te veranderen. Jij staat aan het roer. Op weg naar tastbaar resultaat.